Складські послуги

Продукція сільського господарства сьогодні є основним двигуном українського експорту. Основними статтями сільськогосподарського експорту залишаються зернові. Традиційно зернові вантажі перероблялися через портові елеватори і вантажилися навалом, але останнім часом все більшого розвитку набуває перевезення в контейнерах. Наша компанія надає своїм клієнтам комплексні рішення в сфері складської логістики. Складські послуги, відповідальне зберігання і супутні послуги. В оперативному управлінні нашої компанії знаходиться термінал, який є спеціалізованою зоною, де проводяться всі операції по прийому і відправлення вантажів.

На території терміналу розташовані:

  • контейнерні майданчики, з можливістю одноразового зберігання 3000 контейнерів (ТЕU), обладнана електрокозловими кранами вантажопідйомністю до 40 тн і кранами на пневмоходу «КС 5363», для обробки 20-футових і 40-футових контейнерів;
  • критий склад загальною площею 8640 м2., Куди підведені залізничні колії;
  • підвищений шлях і майданчик для перевалки і зберігання сипучих вантажів.

Одним з головних напрямків експорту України є експорт сільськогосподарської продукції. Вже зараз Україна займає перше місце в світі за обсягами експорту ячменю, а її потенціал в експорті пшениці, кукурудзи і насіння соняшнику зростає швидкими темпами. Так, з 2011 року Україна впевнено закріпилася в трійці світових лідерів, що експортують зерно, а роком раніше наша країна займала лише четверте місце в списку провідних експортерів зерна (після США, ЄС і Канади). Останнім часом контейнерні перевезення все частіше використовуються в зерновий торгівлі. Перевезення в контейнерах має такі переваги:

  • можливість відправки невеликих партій вантажу в будь-яку точку світу
  • зменшення термінів накопичення вантажу
  • зменшення транзитного часу доставки і т.д.

Розуміючи вимоги клієнтів теперішні і перспективні, фахівці нашої компанії сформували унікальну пропозицію: повний комплекс послуг, необхідних при транспортуванні зернових.

-Перевеска -Фумігація -Сюрвей -Страхування -пакування в мішки або біг-беги -Стафіровка контейнерів зерном наваломКоллектів нашої компанії відстежує існуючі передові технології і докладає всіх зусиль до того, щоб підтримувати високий рівень сервісу. Наші послуги формують рішення, узгоджені з потребами і можливостями вашого бізнесу.